Ensimmäisen blogivuoden luetuimmat

 

Niin se tuli täyteen. Ensimmäinen blogivuosi. Blogi lähti alunperin liikkeelle pitkän pohdinnan jälkeen. Sopiva hetki tuli, kun minusta tuli reilu vuosi sitten rouva. Vaimo. Naprapaatin vaimo. Siinä oli myös sopiva nimitys blogille, joka keskittyisi terveyteen monipuolisesti -liikunnan, ruokavalion ja henkisen hyvinvoinnin kannalta. Kokonaisvaltaista hyvinvointia.Toki blogia sävyttää ruokarajoitukset ja vahvasti se, millaisella ruokavaliolla koen itse voivani hyvin. Ja toisaalta osaksi tarkoitus on ollut tuoda myös naprapatiaa tutummaksi, Suomessa kun fysioterapeutti on ollut pitkään ainoa tunnetumpi nimike. Vieläkin joudun mieheni ammatin mainitessa selittämään, mitä naprapaatti oikein tekee.

Blogi itsessään on saanut mukavan vastaanoton, joten päädyin kokoamaan muutamat eniten luetut jutut ja katsotuimmat ruokaohjeet. Kyseisiin pääset kuvaketta klikkaamalla (aukeaa uuteen välilehteen). Ruokaohjeitahan löytyy lajiteltuna lisää täältä ja muihin hyvinvoinnin osa-alueisiin sekä raskausaikaan liittyvät täältä.

 

Asiapostauksia

 

Tässä kuusi eniten klikkauksia saanutta tekstiä. Aika raskaus painotteista 😉

 

 

 

Synnytyskertomus-toinen_lapsi.jpg

Synnytyskertomus -toinen lapsi

 

 

 

Ruokaohjeet

 

Ja kuusi eniten klikkauksia saanutta ruokaohjetta kuluneen vuoden aikana. Itse tehty kookosjogurtti oli vielä reippaasti yli muiden. Kaikki ohjeet olivat sekä maidottomia että gluteenittomia -niitä siis selkeästi kaivataan! Kuulenkin mielelläni toiveitanne, jos kaipaatte jotain tiettyä ohjetta, mitä blogista ei vielä löydy. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 

 

 

 

 

 

 

 

Siinäpä ne olivat. Ensimmäisen blogivuoden suosituimmat. Suuri kiitos positiivisesta ja aktiivisesta vastaanotosta. Paljon on muutoksia matkan varrella tullut ja janoan lisää. Blogi siis jatkaa päivittymistään 😉

 

 

 

 

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s