Esittely

 

Blogin pitäminen on pitkään pyörinyt mielessä, ravitsemus ja terveellinen ruoka yleisen hyvinvoinnin ohella on elämässämme merkittävässä osassa ja moni muukin näyttää sitä tavoittelevan.

Blogi käsittelee ravitsemusta, treenaamista sekä henkistä hyvinvointia. Gluteenittomia ja maidottomia ruokaohjeita tulen jakamaan kanssanne. Ravitseusasiat pohjaan kirjallisuuteen ja tutkimuksiin, koska näen tärkeäksi, että ne pohjautuvan tietoon eivätkä mutuun.

Kaikki kuvat ovat omia, joten ethän kopioi niitä ilman lupaa.

 

Minusta

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, kasvatus- ja kotitaloustiede pääaineina. Ravitsemustieteitä ”harrastin” varsinaisen opiskelun ohella. Kiinnostuksen kohteina ovat pitkään olleet kuntosaliharjoittelu ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tein kehonrakentajan ja fitness-urheilijan ruoanvalinnasta sekä kandidaatin- että pro gradu -tutkielmani (laadullinen menetelmä).

Itsellä takana pitkä tie terveyden kanssa taistelua vakavan sairauden ja siitä välillisesti aiheutuneiden terveysongelmien myötä. Lopulta minulle oikean ruokavalion avulla keho saatiin tasapainoon, jolloin aloin nähdä ruokaa muustakin näkökulmasta kuin ravitsemuksen ja lihasmassan kannalta. Naprapaatin tapaaminen muutti omaa harjoittelua merkittävästi ja ruokavaliotakin aiemmasta ehdottomasta järkevämpään, stressittömämpään ja sallivampaan suuntaan -yllättäen fysiikkahan parantui tästä muutoksesta. Lapsen saaminen on tuonut lisän arkeen ja laajentanut entisestään aiempaa mustavalkoista ajattelua ja toki muutti hitusen myös omaa kehoa. Ehdottomia ei olla monessakaan asiassa ja ruoasta tehdään niin terveellistä kuin myös maistuvaa.

Seuraamaan pääset myös Facebookissa ja Instagramissa

Yksi kommentti artikkeliin ”Esittely

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s